Screenmarkiser / Vertikalmarkiser

Ett av de absolut bästa/effektivaste sättet att hålla ned temperaturen inomhus. En markis som går jämns med huset vertikalt. Vertikalmarkiser kombinerar fördelarna med en vanlig markis, med mer traditionella former av fönsterskydd. Persienner och gardiner är till för inomhusmilöer, medan vertikalmarkiser är mer jämförbar med den traditionella utomhusmarkisen i sin materiella sammansättning. Vertikalmarkisens starka konstruktion gör den bäst lämpad för skuggning utomhus, även om de även kan monteras inomhus också. En stor fördel med vertikalmarkisen är den stoppar solens ljusstrålar redan innan de når glaset, vilket innebär att värmeöverföringen minskas drastiskt. Detta resulterar i att ditt hem hålls svalt. Detta gör vertikalmarkiserna perfekta för användning på fönster i söderläge.

En annan fördel är att vertikalmarkiser maximerar ljus och utsikt. Gardiner och persienner tar en del plats framför fönstret, även i vidöppet läge eller vikt läge. Vertikalmarkiser är osynliga inomhus när de är indragna, vilket bibehåller ett fräscht och avskalat utseende samt en utsikt som inte störs av diverse hinder. 


Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du vill ha.

Meny

Konsumentköplagens ångerrätt gäller inte specialtillverkade varor. Du kan alltså inte ångra ditt köp av oss efter vi fått din beställning. För mer information: Lagen om distansavtal, 2 kap, paragraf 11.

Kontakta oss

Hitta oss

 Lertagsgatan 10

694 34 Hallsberg

Vägbeskrivning

Socialt

Glöm inte att följa P A Markis & Persienn på våra sociala medier.

Vi är medlemmar i:

Svenska Solskyddsförbundet logga